År 2016 har varit ett händelserikt år på många plan för Eventomatics del men nu när året är slut tänkte vi bjuda på en snabb tillbakablick med några highlights innan vi stänger dörren till det gamla och står redo för nya utmaningar 2017. 🙂

1. Nya lokaler
Den 1 februari 2016 fick vi nycklarna till våra nya lokaler vid Globen. Det här var en härlig milstolpe för Eventomatic då vi gick från 47 kvadratmeter i city med ett separat lager utanför stan (vilket var en logistisk mardröm) till en lokal med både kontor och lager på hela 198 kvadratmeter. Snart firar vi alltså ett år i våra nya lokaler och då blir det med pompa och ståt!

img_0246

2. Nya kollegor
Under 2016 blev Eventomatic-familjen större då Karolina, Jonas, Sandra och Nicklas började hos oss. Fyra nya underbara kollegor som jobbar hårt och förgyller vår vardag på kontoret! Lär känna några av dem bättre här och här.

3. Reste till Tyskland
I september packade vi våra resväskor och Fotomaten tillsammans med flera kilo tillbehör och hoppade på planet till Hannover där världens ledande mässa för transport och logistik ägde rum. Tillsammans med Renault tog vi fram ett nytt och unikt koncept till deras monter. Ett jättehäftigt projekt som vi är glada att ha varit en del av! Läs vårt blogginlägg om resan här.

anamorfos1

4. We caught them all!
Ingen kan ha gått obemärkt förbi när årets största spelnyhet Pokémon Go lanserades i juli och tusentals pokémonjägare samlades på Gärdet i Stockholm för att delta i Sveriges första Pokémon Go-event. Där, mitt i smeten, fanns även Fotomaten Light för att föreviga denna något historiska sommarkväll.

2016-07-22 19.35.14

5. Var med och firade Kenzas glammiga 25-årsfest
När Sveriges största bloggerska och digitala modeentreprentör Kenza Zouiten skulle fira sin 25-årsdag hade vårt fotobås fått en inbjudan och oh boy vilken fest det blev när hennes pojkvän sedan åtta år gick ner på ett knä och friade till henne. Stort grattis igen! Nu ser vi fram emot bröllopet.  🙂

2016-4-23-78736-jpg-x2

6. Hejade på tuffa vikingar
Ibland stöter man på hinder i livet och ibland råkar de vara i form av isvak,  gyttjekrälning eller en flera meter hög ramp, särskilt när man anmält sig till Skandinaviens tuffaste hinderbanelopp Tough Viking. Så när Intersport ville ha ett roligt koncept till sitt tält levererade vi en Fotomat med green screen så att tappra deltagare som besegrat alla hinder kunde ta en vinnarbild! I år hoppas vi själva kunna stå där med medalj runt halsen. #nyårslöfte2017 🙂

2016-8-27-52486a-gs

7. Firade Skansen 125 år
När man fyller 125 år räcker det inte med att bara fira en dag. Det är sen gammalt. Så när det var dags för Skansen att fylla just 125 år firade de hela sommaren med att ha ett fotobås med djurinspirerad branding och eget gränssnitt på plats. Nyfiken på hur det såg åt? Ta gärna en titt här.

2016-6-8-49685-jpg-x2

8. Kvalité med Quality
En långstidshyra med Quality Hotel som sträckte sig över hela Sverige. Alltid kul för våra fotobås att få komma ut och besöka fler platser i Sverige! 🙂 Har du några planer på en liknande turné tveka inte att höra av dig till oss!

screenshot_20170110-164001

9. UFC 2
Att gå in i ringen mot Sveriges genom tiderna största MMA-fighter Alexander Gustafsson kanske inte är något man frivilligt gör (utan träning) men när EA Sports lanserade sitt nya spel UFC 2 var han och många fler på plats på All Star Gym i Stockholm för att fira tillsammans med vår Fotomat med green screen. Och då minsann var det fler som vågade sig på en ”match” mot eliten. 🙂 Se fler bilder här.

mauler2

10. Fler nöjda kunder
Vi är sjukt nöjda att ha fördubblat vårt antal event mot 2015 vilket har gett oss möjligheten att jobba med många fantastiska kunder, både nya och återkommande. Vi är peppade, laddade och redo för allt och vi ser fram emot att jobba med just dig under 2017!