360 OVERHEAD

360 grader runt!

360 Overhead är en allt-i-ett, interaktiv videoaktivering. Den perfekta produkten för att fånga det speciella ögonblicket. En garanterad höjdpunkt med WOW-faktor på alla evenemang. Gästerna får med sig en video utöver det vanliga att dela i sociala kanaler. 360 Overhead passar utmärkt på allt från produktlanseringar till festivaler och företagsfest. 

IMG_3612-1

360 Overhead

360 Overhead är en rolig och spännande videolösning som består av ett brandningsbart valv med snurrande arm som låter dina gäster ta en 360 graders video i slow motion. Videon kan sedan direkt delas till sociala medier. Den här videolösningen ger gästerna en upplevelse de sent kommer att glömma och tar ditt event till en helt ny nivå. Samla vännerna och gör en cool video tillsammans!

Tekniskt om 360 Overhead: Aktiviteten placeras under tak och kräver ett helt vanligt strömuttag samt en plan yta på 4×4 meter och en takhöjd på minst 2,80 meter.

I våra hyrespriser ingår:

  • Transport (mot tillägg utanför Sthlm)
  • Montering/Demontering
  • Personal under hela hyrestiden
  • Designat & brandat slutresultat av videon
  • Belysning (4st LED-pelare)
  • Brandningsbar ställning
  • Ljusshow på overhead ramen
  • Er design av gränssnittet i mjukvaran
  • Möjlighet att dela till sociala medier
  • Digitala kopior av alla videos efter eventet

Funktioner

Branding

Utöver den anpassningsbara grafiken på videoklippen och användargränssnittet i mjukvaran hjälper vi er gärna med backdrop och dekoration med budskap runt själva aktiviteten vilket förstärker effekten och mystiken runt 360 Overhead.

Social media

Samtliga klipp skapade i 360 Overhead kan livestreamas till ert Twitterflöde, en Facebooksida, ett förvalt fotoalbum eller direkt till er Facebookprofil under tiden som evenemanget pågår. Ett underhållande nyhetsflöde involverar alla era fans.

Rapport

Vår programvara för statistik över antal skapade klipp, mailade klipp till gästen, uppladdningar till gästernas Facebook-konton, uppladdningar till ert Facebookkonto, samt delningar till ert och gästers Twitter–konton.

Extra

Visualisera det färdiga resultatet med en eller flera bildskärmar i lokalen som visar ett bildspel av de olika videoklippen som tagits under evenemanget. Vi har flera delningsstationer som kan kopplas till för att på så sätt effektivisera flödet av gäster genom aktiviteten.

Spara

Ni får tillgång till samtliga videoklipp efter ert evenemang för nedladdning via Dropbox eller annan delningstjänst. Vill ni ha ett offentligt onlinegalleri där alla klipp sparas kan vi designa ett som följer er grafiska profil!

Låt dina gäster sprida ert varumärke

Vi engagerar och underhåller dina besökare samtidigt som de tar del av och skapar en relation till ert varumärke och ert budskap.Våra lösningar är speciellt framtagna för att låta besökarna dela dessa upplevelser i sina nätverk genom att maila, printa eller posta på Twitter, Instagram och Facebook.

Låt dina gästerna glädjas samtidigt som ert varumärke automatiskt sprids i social media.

Våra tjänster

Komplettera med våra tillval

Eventpersonal

Vår entusiastiska personal står till ert förfogande och vi hjälper gärna era besökare att ta del av våra lösningar.

Hyrgods och exponering

Vi hjälper er gärna med monterdiskar, belysning, mattor och själva framställande av exponeringsytan.

Avanserad statistik

Avancerad statistik
Nyfiken på dina gäster? Vad sägs i samband med ditt budskap och vilka av dina gäster syns och hörs mest i de olika kanalerna?

Skräddarsydda lösningar

Vi bygger om och bygger in våra interaktiva lösningar för att göra de till en del av evenemangets befintliga miljö.