Ring Light

Animerat, smidigt och socialt

Framtidens fotolösning är redan här och era gäster kommer att älska den! Animerade bilder som snabbt och direkt delas till sociala medier. Ring Light skapar ett socialt minne som sprids långt bortom ert event.

Tack vare sin lätta vikt och enkelhet är Ring Light vår smidigaste fotolösning någonsin. Kompakt och lätt att transportera blir den given succé på alla slags event även där utrymmet är begränsat.

*Pris baseras på veckodag, tid och plats

En garanterad höjdpunkt

Boomerang, GIF, Burst, animerade green screen bakgrunder och overlays – låt oss presentera den ultimata fotoaktiviteten för animerade selfies, gruppbilder och mycket mer. Bara fantasin hos era besökare sätter gränserna för vad som går att göra. Oavsett om den står i en butik, monter eller på ert event kommer Ring Light att vara en perfekt katalysator för ert varumärke i sociala medier.

I våra hyrespriser ingår:

  • Boomerang, GIF eller stillbild med er design
  • Delning till sociala medier
  • Bildgalleri online som uppdateras live
  • Digitala kopior på alla foton & statistik
Fråga oss gärna om
andra passande tillval till RingLight.

Funktioner

Social media

Samtliga bilder tagna med Ring Light, kan livestreamas till ert Twitterflöde, er Facebooksida, ett förvalt fotoalbum eller direkt till er profil under tiden som evenemanget fortgår. Ett underhållande nyhetsflöde involverar alla era fans.

Rapport

Vår programvara för statistik över antal tagna bilder, mailade bilder till gästen, uppladdningar till gästernas facebook-konton, uppladdningar till ert facebookkonto, delningar till ert och gästers twitter–konton och nedladdningar för publicering till Instagram.

Extra

Visualisera det färdiga resultatet med en eller flera bildskärmar som visar ett bildspel av de animerade klippen. Vi har även stora pekskärmar som kan användas som delningstationer för att på så sätt effektivisera flödet av gäster genom aktiviteten.

Spara

Ni får tillgång till samtliga bilder från ert evenemang för nedladdning via Dropbox eller på en USB-sticka.

Låt dina gäster sprida ert varumärke

Vi engagerar och underhåller dina besökare samtidigt som de tar del av och skapar en relation till ert varumärke och ert budskap.Våra lösningar är speciellt framtagna för att låta besökarna dela dessa upplevelser i sina nätverk genom att maila, printa eller posta på Twitter, Instagram och Facebook.

Låt dina gästerna glädjas samtidigt som ert varumärke automatiskt sprids i social media.

Våra tjänster

Komplettera med våra tillval

Eventpersonal

Vår entusiastiska personal står till ert förfogande och vi hjälper gärna era besökare att ta del av våra lösningar.

Hyrgods och exponering

Vi hjälper er gärna med monterdiskar, belysning, mattor och själva framställande av exponeringsytan.

Avanserad statistik

Avancerad statistik
Nyfiken på dina gäster? Vad sägs i samband med ditt budskap och vilka av dina gäster syns och hörs mest i de olika kanalerna?

Skräddarsydda lösningar

Vi bygger om och bygger in våra interaktiva lösningar för att göra de till en del av evenemangets befintliga miljö.