Time Slice

Stoppa tiden och frys ett ögonblick

Ta din fotoupplevelse till nästa nivå och få dina gäster att vilja dela sin rörliga bild i sociala medier. Med vår Time Slice kan gästerna frysa ett ögonblick och återuppleva det gång på gång.

Time Slice är den ultimata fotoupplevelsen och passar perfekt på allt från produktlansering till företagsfest. Den monteras snabbt på plats och ger er besökare en unik känsla av lyx och mystik.

Som Matrix fast på riktigt

Time Slice är en enkel och smidig fotolösning placerad på en monterdisk som kan designas helt enligt era önskemål. Våra produkter är alltid egentillverkade, stabila och håller märkbart hög standard – något som krävs inom eventsammanhang. Utöver fotolösningen är vår härliga eventpersonal närvarande under hela eventet och ger besökarna det där ”lilla extra”. Den enkla, men eleganta konstruktionen gör vår Time Slice till ett innovativt och engagerande sätt att nå ut med ert varumärke.

I våra hyrespriser ingår:

  • Transport (mot tillägg utanför Sthlm)
  • Montering/Demontering
  • Personal under hela hyrestiden
  • Belysning
  • Er design av gränssnittet (user interface)
  • Er design av de animerade bilderna
  • Bildgalleri online som uppdateras live
  • Möjlighet att dela till sociala medier
  • Digitala kopior på alla animerade bilder

Funktioner

Social media

Samtliga bilder tagna med Time Slice, kan livestreamas till ert Twitterflöde, er Facebooksida, ett förvalt fotoalbum eller direkt till er profil under tiden som evenemanget fortgår. Ett underhållande nyhetsflöde involverar alla era fans.

Branding

Utöver den anpassningsbara grafiken på de animerade bilderna och användargränsnittet kan samtliga utvändiga sidor på monterdisken brandas efter kundens önskemål. Vi trycker gärna en backdrop som följer er grafiska profil.

Rapport

Vår programvara för statistik över antal tagna bilder, mailade bilder till gästen, uppladdningar till gästernas facebook-konton, uppladdningar till ert facebookkonto, delningar till ert och gästers twitter–konton och nedladdningar för publicering till Instagram.

Extra

Visualisera det färdiga resultatet med en eller flera bildskärmar som visar ett bildspel av de animerade klippen. Vi har även stora pekskärmar som kan användas som delningstationer för att på så sätt effektivisera flödet av gäster genom aktiviteten.

Spara

Ni får tillgång till samtliga bilder från ert evenemang för nedladdning via Dropbox eller på en USB-sticka.

Låt dina gäster sprida ert varumärke

Vi engagerar och underhåller dina besökare samtidigt som de tar del av och skapar en relation till ert varumärke och ert budskap.Våra lösningar är speciellt framtagna för att låta besökarna dela dessa upplevelser i sina nätverk genom att maila, printa eller posta på Twitter, Instagram och Facebook.

Låt dina gästerna glädjas samtidigt som ert varumärke automatiskt sprids i social media.

Våra tjänster

Komplettera med våra tillval

Eventpersonal

Vår entusiastiska personal står till ert förfogande och vi hjälper gärna era besökare att ta del av våra lösningar.

Hyrgods och exponering

Vi hjälper er gärna med monterdiskar, belysning, mattor och själva framställande av exponeringsytan.

Avanserad statistik

Avancerad statistik
Nyfiken på dina gäster? Vad sägs i samband med ditt budskap och vilka av dina gäster syns och hörs mest i de olika kanalerna?

Skräddarsydda lösningar

Vi bygger om och bygger in våra interaktiva lösningar för att göra de till en del av evenemangets befintliga miljö.