Extrajobb Eventomatic | Stockholm

Om jobbet

Vi erbjuder dig att bli en del av ett härligt, drivet team med familjär stämning. Ingen dag är den andra lik och du kommer få ett omväxlande arbete med nära kundkontakt. Det är inte ovanligt att du under en arbetsdags levererar till stora och välkända varumärken, och du har möjlighet att kunna påverka din schemaläggning själv. Arbetet är främst förlagt i Stockholmsområdet, men då och då levererar du även till städer runt om i Sverige.

Om tjänsten

Eventomatic söker nu en ny kollega på deltid. Den lediga tjänsten är som leverantör/installatör av våra tekniska fotolösningar, som exempelvis våra klassiska fotobås. Tjänsten innebär att representera företaget och tillhandahålla våra kunder bästa tänkbara service och hjälp – från leverans till avslutat event. De flesta event är förlagda på kvällar och helger och resor till annan ort kan förekomma.

För rätt person kan även vissa administrativa uppgifter tillkomma.

Dina kvalifikationer/meriter

  • Serviceminded och gillar att jobba med människor
  • Social och utåtriktad
  • Flexibel gällande arbetstider
  • B-körkort
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Är stark och händig
  • Har ett tekniskt intresse och god kunskap om datorer
  • Det är meriterande om du tidigare jobbat med service, event eller leveranser
  • Det är meriterande om du har viss kunskap inom fotografering

 

Eventomatic står för service och kvalitet och eftersom du kommer att representera företaget utåt vid installationen så är det viktigt att du som söker är en servicemedveten person med en glad och öppen personlighet. Det är också viktigt att ha i åtanke att de du träffar ute på event är våra kunder eller framtida potentiella kunder. Ditt jobb är därför också att i viss mån marknadsföra Eventomatic och våra produkter/tjänster.

Lön och anställning

Timlön enligt överenskommelse. Arbetstiden är främst förlagd på helger och kvällar, men även dagtid förekommer. Resor och övernattningar är en del av tjänsten. Tjänsten ska tillsättas snarast, intervjuer sker löpande.

Om Eventomatic

Eventomatic är ett företag som tillhandahåller innovativa fotolösningar som gör det möjligt för företag att stärka sitt varumärke genom att interagera med sina fans under evenemang och i sociala medier. Genom vårt unika koncept hjälper vi företag och varumärken med allt från deras produktlanseringar till road shows och festivaler. Bland våra kunder återfinns H&M, Spotify, IKEA m.fl.

Ansökan

Hör av dig till mikael@eventomatic.se (ämne Installatör) med en kort beskrivning om varför du skulle passa i rollen samt bifoga CV.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Huvudkontor

Stockholm

Bolidenvägen 14C
121 63 Johanneshov

Kontor

Göteborg

Göteborgs Scenteknik
Åbäcksgatan 8
431 67 Mölndal