Bild på Ring Light

Hur gör du när ditt event händer på flera plaster samtidigt men du ändå vill att alla ska vara delaktiga? För coola NetEnt blev lösningen fyra stycken Ring Light med möjlighet för den som fotades att välja GIF- eller Burst-funktion. Allt visades sedan på varje plats i ett förenat liveflöde på storbildsskärm.

När NetEnt i höstas skulle ha event, inte bara på flera plaster utan också i flera länder, var det viktigt att hitta en lösning som trots det geografiska avståndet kunde skapa gemenskap och medvetenhet mellan de olika plasterna. Med fyra stycken smidiga RingLight och tillhörande storbildsskärmar kunde de skapa ett gemenast livflöde för alla event. Så fort en ny GIF eller Burst togs laddades den upp på alla storbildsskärmarna och det gick att följa eventet live – oavsett om besökaren fanns i Stockholm eller Krakow.

Ett smidigt, snyggt och coolt sätt att med Ring Light och extrafunktionerna Burst och GIF öka synligheten, spridningen och skapa ett gemensamt event över landsgränser!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa synlighet och sprida ert #budskap på event, mässor, produktlanseringar och fester? Kontakta oss!

Foto på bildspel
Bildspel som visar bildflöde från flera Ring Lights i olika länder.