IMG_3612
IMG_3578

Vi jobbar hela tiden med att utöka vårt sortiment för att matcha marknadens önskemål och behov. Därför kan vi nu stolt presentera vår senaste produkt: 360 Overhead. Det är en allt-i-ett, interaktiv videoaktivering. En perfekt produkt för att fånga det speciella ögonblicket och en höjdpunkt med WOW-faktor på alla evenemang. Gästerna får med sig en video utöver det vanliga och den passar utmärkt på allt från produktlansering till företagsfest.

360 Overhad är en 360 lösning med LED-show, skillnaden från vanliga Halo 360 är att gästerna inte behöver stå på en platta. Fler gäster får plats samtidigt och har större möjlighet att dansa och röra sig till musiken.

Den snurrande armen med systemkamera sitter på en brandingsbar ställning – två sidor som syns i klippet – och låter dina gäster ta en 360 graders video i slow motion. Videon kan sedan direkt delas till sociala medier och på bildskärm på plats. 360 Overhead ger gästerna en upplevelse de sent kommer att glömma samtidigt som ert varumärke får möjlighet att exponeras i en exklusiv produkt med stora möjligheter att skapa unika koncept.

Först ut att testa produkten var gästerna på Gyllene Hjulet och att döma av videorna var det en succé!

Men den här produkten blir ert event en unik upplevelse. Är du nyfiken på att veta mer om 360 Overhead, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna!

Ge dina gäster en upplevelse att minnas.