Efter en hektisk sommar och höst med många inbokade event är Eventomatics nya hemsida äntligen up n’ runnin! Vi är mer än nöjda med det intresse som har visats finnas för våra tjänster och trots bara några månader på banan har efterfrågan på våra produkter till vår stora glädje (men inte förvåning såklart) varit stor. Vi på Eventomatic älskar ju event, men som våra produkter kanske avslöjar är vi också väldigt förtjusta i sociala medier och teknik. Vår tanke med bloggen är att hålla våra kunder, samarbetspartners och andra fans uppdaterade om dels vad som händer hos oss på Eventomatic men också om nyheter kring just dessa ämnen. Vi tänkte dock inleda vårt bloggande med att berätta lite om oss och vad vi haft för oss den senaste tiden.

Eventomatic består av ett glatt och engagerat team som har som målsättning att aktivera gäster på olika slags evenemang på ett underhållande och minnesvärt sätt. Vi tror att en viktig anledning till framgången är flexibiliteten i vårt utbud  och att vi har lösningar som passar in på de flesta typer av tillställningar. Nedan hittar ni ett urval från Eventomatics eventår 2014.

tillbloggSkate

Vår Instagramskrivare (bild ovan) var uthyrd till Skateboardgalan på Tyrol och fick senare följa med till Liseberg med Returpack. Under Almedalsveckan manifesterade vi #4av5jobb ihop med Företagarna. Varje söndag under sommaren gästspelade vi på  ”Barnens allsång på Skansen” där den visade prov på både hög bildkvalitet och vattentålighet – ni kanske minns regnstormen i Stockholm?

ginaNY

I september anordnade ”Fredag event och kommunikationsbyrå”  Metro Mode Fashion Days för Gina Tricot på Café Opera. Gästerna fotograferades och fick vara Gina Tricot-modeller för en dag då vi möjliggjorde utskrifter av Gina Tricot-brandade bilder med hjälp av våra Mediestationer.

Stadshusny

Till vår ära fick vi möjligheten att återigen aktivera ”Företagarna” med vår fotomat när ”Årets företagare 2014” storslaget skulle utses i Stockholms stadshus.

NyastTillbloggen

 

Vårt fotobås – en ny, modern tappning av den gamla klassiska versionen – har visat sig väldigt uppskattad på allt från mässor till privata företagsfester. Ovan från Tietos fest på Annexet och när PP Pension hyrde det för att roa besökarna och pristagarna Roygalan på Berns.

Kontakta oss på Eventomatic om ni vill skapa ett roligt event som besökarna inte kommer kunna glömma!