Fotomaten

Skapa en egen miljö

Låt gästerna minnas kvällen genom att själva fotografera sig i vår ”fotomat”. Skapa en unik miljö med exempelvis vår Green Screen-bakgrund eller bygg en egen kuliss. Med fotomaten ersätter vi den traditionella fotografen och ger gästerna kontroll över fotograferingen.

Våra anpassningsbara och populära fotomater passar perfekt på allt från galamiddagar och biopremiärer till butiksevent eller som fast installation på restauranger, nattklubbar eller konferens-/nöjesanläggningar.

*Pris baseras på veckodag, tid och plats

En garanterad höjdpunkt

Fotomaten i sitt grundutförande är placerad på en aluminiumställning och innehåller en kamera, bildskärm, blixt och fotoskrivare. På begäran kan vi anpassa fotomatens exteriör enligt era önskemål.

I våra hyrespriser ingår:

  • Transport (mot tillägg utanför Sthlm)
  • Montering/Demontering
  • Val av format på fotoutskrift
  • Era egendesignade fotoutskrifter
  • Digitala kopior på alla foton
  • Fria fotoutskrifter

Funktioner

Utskrift

Bildutskriften är färdig efter bara några sekunder. Layoten går att anpassa efter era önskemål och går att ordna i ett flertal olika utförande. Du kan precis som i de flesta sociala medier välja filter till ditt foto innan utskrift.

Rapport

Vår programvara kan föra statistik över antal utskrivna bilder, mailade bilder till gästen, uppladdningar till gästernas facebook-konton, uppladdningar till ert facebookkonto, delningar till ert och gästers twitter–konton.

Social media

Samtliga bilder tagna i fotomaten, kan livestreamas till ert Twitterflöde, er Facebooksida, ett förvalt fotoalbum eller direkt till er profil under tiden som evenemanget fortgår. Ett underhållande nyhetsflöde involverar alla era fans.

Spara

Ni får tillgång till samtliga bilder från ert evenemang för nedladdning via Dropbox eller på en USB-sticka. Vi har även möjlighet att ladda upp bilderna automatiskt till er FTP-server under evenemanget.

Green screen

Med green screen tekonologi i fotomaten kan ni själva välja motiv på bakgrund. Passar perfekt till temafester, roadshows eller vid leasing där en unik bakgrund önskas.

Branding

Utöver den anpassningsbara utskriftslayoten kan samtliga utvändiga sidor på fotomaten brandas efter kundens önskemål.

Tekniskt om fotomaten

Bilden skrivs ut på bara några sekunder och du kan själv branda bildramens utformning.

Våra stilrena fotomater levereras snyggt vitlackerade eller brandade efter ert önskemål.

Låt dina gäster sprida ert varumärke

Vi engagerar och underhåller dina besökare samtidigt som de tar del av och skapar en relation till ert varumärke och ert budskap.Våra lösningar är speciellt framtagna för att låta besökarna dela dessa upplevelser i sina nätverk genom att maila, printa eller posta på Twitter, Instagram och Facebook.

Låt dina gästerna glädjas samtidigt som ert varumärke automatiskt sprids i social media.

Våra tjänster

Komplettera med våra tillval

Eventpersonal

Vår entusiastiska personal står till ert förfogande och vi hjälper gärna era besökare att ta del av våra lösningar.

Hyrgods och exponering

Vi hjälper er gärna med monterdiskar, belysning, mattor och själva framställande av exponeringsytan.

Avanserad statistik

Avancerad statistik
Nyfiken på dina gäster? Vad sägs i samband med ditt budskap och vilka av dina gäster syns och hörs mest i de olika kanalerna?

Skräddarsydda lösningar

Vi bygger om och bygger in våra interaktiva lösningar för att göra de till en del av evenemangets befintliga miljö.