Att hyra ett fotobås och låta gästerna ta massa foton är alltid en rolig idé till ett event men visste du att det finns fler dimensioner än att bara ta kort i våra fotolösningar? Så om du planerar att göra någonting annorlunda kan du passa på att integrera det i fotolösningen och på så vis öka värdet för både dig och gästen. Här kommer därför några av våra funktioner som du kanske kan ha missat! 🙂

– Namnbrickor

Planerar du en konferens, ett bröllop eller ett annat event där namnbrickor kanske behövs? Med Fotomaten eller någon av våra andra produkter kan du nämligen låta dina gäster skapa sina personliga namnbrickor. Skapa först din unika design med en framsida där fotot hamnar och även på baksidan av utskriften finns utrymme för eventuella erbjudanden eller övrig information. Väl på plats får gästen ta ett roligt foto och skriva in sitt namn direkt i fotolösningen. Resultatet blir en rolig aktivitet i kombination med nytta!

– Kuponger eller rabatterbjudanden

Vill du nå ut med ett särskilt erbjudande så har du alla möjligheter att förvandla ena remsan till just det! Perfekt för nästa mässa, butiksinvigning eller event där behovet av detta finns. Lägg till en unik QR-kod så kan dina gäster på ett lätt sätt även få tillgång till mer information om ert företag.

– Biljetter, tävlingar och lotteri

Låt slumpen bestämma vem som ska vinna. Perfekt tillval om du till exempel planerar att ha goodie bags på ditt event! Vill du vara säker på att alla får en biljett kan du göra som Vendas gjorde när de hyrde vår Instagramskrivare och designa en form av ”stämpelkort” där kvällens alla biljetter och information inkluderas.

2014-5-15-6877036472431

utskrift_special_drinkbiljett (green screen)

Vi hoppas att det här gav dig lite inspiration! Tveka inte att höra av dig så hjälper vi gärna till ett hitta ett unikt koncept som passar just dina behov och önskemål. 🙂