Välkommen till vår blogg!

Nyheter, tips och trix från mästare på evenemang.
maj 22, 2017

Extrajobb – Installatör, leverantör & eventpersonal

2015-11-02 18.53.44

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig att bli en del av ett härlig, drivet team med familjär stämning. Ingen dag är den andra lik och du kommer få ett omväxlande arbete med nära kundkontakt. Det är inte ovanligt att du under en arbetsdags levererar till stora och välkända varumärken så väl som jobbar på coola event. Du har möjlighet att kunna påverka din schemaläggning själv och då och då levererar du även till andra platser runt om i Sverige. 

Om tjänsten

Eventomatic söker nu en ny kollega på deltid/extra! Den lediga tjänsten är som leverantör/installatör av våra tekniska fotolösningar som exempelvis våra klassiska fotobås. Tjänsten kan också innebära att representera företaget på evenemang och tillhandahålla våra kunder bästa tänkbara service och hjälp – från leverans till avslutat event. De flesta event är förlagda på kvällar och helger och resor till annan ort kan förekomma.

Dina kvalifikationer

– Är mycket serviceminded och gillar att jobba med människor.
– Är social och utåtriktad.
– Är flexibel gällande arbetstider.
– Har B-körkort.
– Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
– Är stark och händig.
– Har ett tekniskt intresse och god kunskap om datorer.
– Det är meriterande om du tidigare jobbat med service, event eller leveranser.
– Det är meriterande om du har viss kunskap inom fotografering.

Eventoamtic står för service och kvalitet och eftersom du kommer att representera företaget utåt både vid installation och evenemang så är det viktigt att du som söker är en servicemedveten person med en glad och öppen personlighet. Det är också viktigt att ha i åtanke att de du träffar ute på event är våra kunder eller framtida potentiella kunder. Ditt jobb är därför också att marknadsföra Eventomatic och våra produkter/tjänster på eventen.

Lön och anställning

Timlön enligt överenskommelse. Arbetstiden är främst förlagd på helg och kvällstid men dagtid förekommer också. Resor och övernattningar är ibland också en del av tjänsten. Tjänsten ska tillsättas snarast, intervjuer sker löpande.

Om Eventomatic

Eventomatic är ett företag som tillhandahåller innovativa fotolösningar vilka gör det möjligt för företag att stärka sitt varumärke genom att interagera med sina fans under evenemang och samtidigt synas i social media. Genom vårt unika koncept hjälper vi företag och varumärken med allt från deras produktlanseringar till roadshows och festivaler. Bland våra kunder återfinns H&M, Spotify, O’Learys, Marc by Marc Jacobs, Gina Tricot, IKEA, Gymgrossisten m fl.

Ansökan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till emelie@eventomatic.se senast 14/6- 2017.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Boka idag!

Skriv in dina uppgifter så kontaktar vi dig.

PS! Vi är poppis, reservera ditt datum idag!

Tack! Vi hörs snart!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(