Välkommen till vår blogg!

Nyheter, tips och trix från mästare på evenemang.
januari 31, 2020

Extrajobb Eventomatic | Stockholm

Om jobbet

Vi erbjuder dig att bli en del av ett härligt, drivet team med familjär stämning. Ingen dag är den andra lik och du kommer få ett omväxlande arbete med nära kundkontakt. Det är inte ovanligt att du under en arbetsdags levererar till stora och välkända varumärken, och du har möjlighet att kunna påverka din schemaläggning själv. Arbetet är främst förlagt i Stockholmsområdet, men då och då levererar du även till städer runt om i Sverige.

Om tjänsten

Eventomatic söker nu en ny kollega på deltid. Den lediga tjänsten är som leverantör/installatör av våra tekniska fotolösningar, som exempelvis våra klassiska fotobås. Tjänsten innebär att representera företaget och tillhandahålla våra kunder bästa tänkbara service och hjälp – från leverans till avslutat event. De flesta event är förlagda på kvällar och helger och resor till annan ort kan förekomma.

För rätt person kan även vissa administrativa uppgifter tillkomma.

Dina kvalifikationer/meriter

  • Serviceminded och gillar att jobba med människor
  • Social och utåtriktad
  • Flexibel gällande arbetstider
  • B-körkort
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Är stark och händig
  • Har ett tekniskt intresse och god kunskap om datorer
  • Det är meriterande om du tidigare jobbat med service, event eller leveranser
  • Det är meriterande om du har viss kunskap inom fotografering

 

Eventomatic står för service och kvalitet och eftersom du kommer att representera företaget utåt vid installationen så är det viktigt att du som söker är en servicemedveten person med en glad och öppen personlighet. Det är också viktigt att ha i åtanke att de du träffar ute på event är våra kunder eller framtida potentiella kunder. Ditt jobb är därför också att i viss mån marknadsföra Eventomatic och våra produkter/tjänster.

Lön och anställning

Timlön enligt överenskommelse. Arbetstiden är främst förlagd på helger och kvällar, men även dagtid förekommer. Resor och övernattningar är en del av tjänsten. Tjänsten ska tillsättas snarast, intervjuer sker löpande.

Om Eventomatic

Eventomatic är ett företag som tillhandahåller innovativa fotolösningar som gör det möjligt för företag att stärka sitt varumärke genom att interagera med sina fans under evenemang och i sociala medier. Genom vårt unika koncept hjälper vi företag och varumärken med allt från deras produktlanseringar till road shows och festivaler. Bland våra kunder återfinns H&M, Spotify, IKEA m.fl.

Ansökan

Hör av dig till mikael@eventomatic.se (ämne Installatör) med en kort beskrivning om varför du skulle passa i rollen samt bifoga CV.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

oktober 29, 2017

Flera platser – gemensamt bildflöde

Bild på Ring Light

Hur gör du när ditt event händer på flera plaster samtidigt men du ändå vill att alla ska vara delaktiga? För coola NetEnt blev lösningen fyra stycken Ring Light med möjlighet för den som fotades att välja GIF- eller Burst-funktion. Allt visades sedan på varje plats i ett förenat liveflöde på storbildsskärm.

När NetEnt i höstas skulle ha event, inte bara på flera plaster utan också i flera länder, var det viktigt att hitta en lösning som trots det geografiska avståndet kunde skapa gemenskap och medvetenhet mellan de olika plasterna. Med fyra stycken smidiga RingLight och tillhörande storbildsskärmar kunde de skapa ett gemenast livflöde för alla event. Så fort en ny GIF eller Burst togs laddades den upp på alla storbildsskärmarna och det gick att följa eventet live – oavsett om besökaren fanns i Stockholm eller Krakow.

Ett smidigt, snyggt och coolt sätt att med Ring Light och extrafunktionerna Burst och GIF öka synligheten, spridningen och skapa ett gemensamt event över landsgränser!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa synlighet och sprida ert #budskap på event, mässor, produktlanseringar och fester? Kontakta oss!

Foto på bildspel

Bildspel som visar bildflöde från flera Ring Lights i olika länder.

april 19, 2017

Fotobås och glass i stora lass

Hej! Hoppas du haft en fin påskhelg med god mat och gott sällskap. Det har iallafall vi och våra produkter haft! 🙂

Fotomaten Light  spenderade helgen tillsammans med Add Ice Cream  i deras monter på fitnesstävlingen Tyngre Classic i Solnahallen. Tillsammans med vårt stora rekvisitapaket och GIF-funktion så varvades skratt,  flexande muskler och smarrig glass med outtröttlig energi hela helgen lång. Så inte behöver man göra avkall på hälsa, glädje och kvalité för att kunna njuta av riktigt god glass, eller en fotolösning från oss heller för den delen. Så vad väntar du på? Boka en rolig fotolösning från oss till er nästa mässa! 🙂

2017-4-15-54979

 

april 12, 2017

3 sätt du inte visste att du kunde använda ett fotobås på…

Att hyra ett fotobås och låta gästerna ta massa foton är alltid en rolig idé till ett event men visste du att det finns fler dimensioner än att bara ta kort i våra fotolösningar? Så om du planerar att göra någonting annorlunda kan du passa på att integrera det i fotolösningen och på så vis öka värdet för både dig och gästen. Här kommer därför några av våra funktioner som du kanske kan ha missat! 🙂

– Namnbrickor

Planerar du en konferens, ett bröllop eller ett annat event där namnbrickor kanske behövs? Med Fotomaten eller någon av våra andra produkter kan du nämligen låta dina gäster skapa sina personliga namnbrickor. Skapa först din unika design med en framsida där fotot hamnar och även på baksidan av utskriften finns utrymme för eventuella erbjudanden eller övrig information. Väl på plats får gästen ta ett roligt foto och skriva in sitt namn direkt i fotolösningen. Resultatet blir en rolig aktivitet i kombination med nytta!

– Kuponger eller rabatterbjudanden

Vill du nå ut med ett särskilt erbjudande så har du alla möjligheter att förvandla ena remsan till just det! Perfekt för nästa mässa, butiksinvigning eller event där behovet av detta finns. Lägg till en unik QR-kod så kan dina gäster på ett lätt sätt även få tillgång till mer information om ert företag.

– Biljetter, tävlingar och lotteri

Låt slumpen bestämma vem som ska vinna. Perfekt tillval om du till exempel planerar att ha goodie bags på ditt event! Vill du vara säker på att alla får en biljett kan du göra som Vendas gjorde när de hyrde vår Instagramskrivare och designa en form av “stämpelkort” där kvällens alla biljetter och information inkluderas.

2014-5-15-6877036472431

utskrift_special_drinkbiljett (green screen)

Vi hoppas att det här gav dig lite inspiration! Tveka inte att höra av dig så hjälper vi gärna till ett hitta ett unikt koncept som passar just dina behov och önskemål. 🙂

april 10, 2017

NYHET – TimeSlice

Vi jobbar hela tiden med att uppdatera och utöka vår produktkatalog för att matcha marknadens önskemål och behov. Därför är vi stolta att presentera vår nya fotolösning TimeSlice – frys ett ögonblick i videoformat! Först ut att testa produkten var YEOS, Young Entrepreneurs of Sweden och att döma av bilderna så var det en succé!

Är du nyfiken på att veta mer om TimeSlice, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna! 🙂

Boka idag!

Skriv in dina uppgifter så kontaktar vi dig.

PS! Vi är poppis, reservera ditt datum idag!