Engagera & aktivera

Vi på Eventomatic älskar event, möten och underhållning. Tillsammans med er låter vi gäster dela de minnen som vi skapar på era evenemang.Våra socialt media-drivna tjänster är mätbara, kostnadseffektiva och hjälper er inte bara att synas innan och efter evenemangen utan även under evenemanget på ett kreativt, lekfullt och minnesvärt sätt.

Mästare på evenemang

Vi har byggt evenemangstält och ordnat mässor, drivit nattklubb, byggt scener, och levererat teknik till stort som smått.

Eventomatic levererar främst till eventbyråer men hjälper även gärna dig som slutkund med både val av rätt produkt, och framtagning av skyltmaterial och en attraktiv exponeringsyta.

Psst! Våra tjänster passar dessutom lika bra till firmafesten som bröllopet eller kalaset!
53c68680c871bbbf6a897515_sweden-01.svg

Made in Sweden

Alla produkter är svetsade, gjutna och snickrade i och runt Stockholm.

Produkterna är framtagna med inspiration från teknikens Japan och upplevelseindustrins USA. Komponenter i vår utrustning gällande foto, film, print, nätanslutningar levereras av globalt erkända tillverkare. Programmeringen av mjukvaran i våra produkter är gjord i Stockholm och i Los Angeles.

Vi har lagt mycket kärlek i våra produkter och vi hoppas att era gäster kan glädjas tillsammans med er!

Till vår glädje är vi uppskattade och har många inplanerade evenemang. Hör av dig till oss så hjälper vi till även på er tillställning!

Boka idag!

Skriv in dina uppgifter så kontaktar vi dig.

PS! Vi är poppis, reservera ditt datum idag!